Please Wait...

Finnsdottir

Finnsdottir

Islandske-danske Thora Finnsdottir Søe og danske Anne Hoff er den kreative og kunstneriske duo bag Finnsdottir Ceramic Tales, som bliver solgt i store dele af Skandinavien. I 2015 var der omstrukturering i ejer gruppen og de ønskede derfor en ny identitet og grafisk linje til deres brand.

Ausdruck arbejdede med det nordisk udtryk gennem naturbilleder, som refererede til de bløde og skarpe former, deres produkter illustrerer. For at gøre det let for forhandlere og kunder, valgte vi at bruge produktfarven i toppen og på sidebillederne af emballagen. I Ausdruck’s verden er vigtigt at emballage fremstår indbydende i butikkerne. Sidebillederne er et billede, som er delt op i to: henholdsvis et halvt motiv på front og et halvt på bagsiden. Det giver muligheden for sammensætte to farver i samme serie til et sammenhængende billede, hvilket gør produktet langt mere spændende at præsentere i udstillinger.

Ausdruck er stolte af at have lanceret denne opgave, grundet de mange overvejelser, der ligger bag, for at promovere produktet på bedste vis.

Kategori:

Emballage

Logo

Identitet

 


 

finsdottir cases del 1 02

finsdottir cases del 1 03

finsdottir cases del 1 04

finsdottir cases del 1 05

finsdottir cases del 2 02

finsdottir cases del 2 03

finsdottir cases del 2 05

finsdottir cases del 2 04

finsdottir cases del 2 06

  Tilbage til Cases

 

 

 


Adresse

Kongensgade 101
6700, Esbjerg
Danmark

 Google map

logo-dark2

Kontakt

Telefon: 7220 6869
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Web: ausdruck.dk

 Quick mail