Please Wait...

God kommunikation er lige så stimulerende som sort kaffe – og gør det lige så svært at falde i søvn efterfølgende.

Et reklamebureau

Ausdruck er et design- og reklamebureau i Esbjerg med sit speciale i at skabe tidsløse visuelle identiteter, som er tilpasset kundernes ønsker og behov. Jeg går ind til hver opgave med entusiasme og med det udgangspunkt, at det næste design skal være det bedste hidtil.

Den gode kommunikation og de glade kunder er det, der driver mig til at forblive passioneret for vores håndværk – og ikke mindst for faget.

Det er på den måde, Ausdruck har samlet en bred vifte af kunder, som tæller både private- og offentlige virksomheder.

Måske et stykke med kaffe, hvis det behager

Under Ausduck’s tag, er der altid tid til et stykke med kaffe, hvis det behager. Her er et bureau med højt til loftet og du er altid velkommen til et visit. Alternativt kan du sende en mail eller ringe og få en lille snak.

Kontakt Ausdruck

Samarbejdet i huset

Ausdruck deler tag med Red Star Photo. Det har skabt et naturligt samarbejde mellem foto og grafisk design, som lader begge virksomheders produkter vokse til højder, der ellers ikke var muligt.

Red Star

Bureauet

 • Branding &
  Identitet

  Her arbejdes med ideer, og helst med de gode ideer. Ausdruck sørger for at pakke et visuelt image om opgaven, så budskabet står klart for alle.

 • Publikationer &
  Emballage design

  Ausdruck sætter stor pris på at skabe grafisk design til det trykte medie, vælge de rigtige farver, det rigtige papir og udvikle et tidsløst design.

 • Logo &
  Grafisk design

  Hos Ausdruck udarbejder gennemtænkte logoer og grafiske designs. Der tænkes altid i nye baner – design er nuværende, men godt design er tidsløst.

 • Multimedie &
  Webdesign

  Det levende medie. Ausdruck arbejder med videoredigering, After effects, webdesign og webudvikling.

Læs mere

Jesper Nilsson

Grafiske designer og Ejer

Citat: Ausdrucks filosofi er enkel. Arbejd aldrig med et projekt, som der ikke er potentiale i. Men find potentialet og løsningen, vær derefter entusiastisk, som værende det første projekt. Med fokus på hver eneste detalje, som var det, det sidste projekt.

Kontakt Ausdruck
Adresse

Kongensgade 101
6700, Esbjerg
Danmark

 Google map

logo-dark2

Kontakt

Telefon: 7220 6869
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Web: ausdruck.dk

 Quick mail